Henry van de Velde Awards & Labels 2012 - Meubel en textiel in de prijzen

door Chris op 29.01.2013 om 15:58 gepost in Dit is Belgisch!, Meu'Bel fabrikanten

Op 15 januari 2013 werden de Henry van de Velde Awards & Labels 2012 uitgereikt in het Vlaams Parlement in aanwezigheid van Minister-President Kris Peeters, voorzitter Jan Peumans en Minister Joke Schauvliege. Tijdens de ceremonie werden de Henry van de Velde Awards voor Loopbaan, Jong Talent, Bedrijf en Publiek 2011 uitgereikt, net als de OVAM Ecodesign Awards Pro en de Henry van de Velde Labels. De Henry van de Velde Awards & Labels zijn een organisatie van Design Vlaanderen.

Tussen de laureaten zitten er opnieuw enkele meubel- en textielbedrijven. De belangrijke award voor Bedrijf gaat naar de Limburgse producent van designzitmeubelen Indera. De bezoekers van de vorige editie beloonden het product Cyclo, het tapijt uit fietsbanden door Christophe Vervaeke voor Papilio, met de Award Publiek 2011. Bij de Henry van de Velde Labels valt de tafel Marina, door Bruno Fattorini en partners voor Extremis in de prijzen.

Meu'BEL wenst de laureaten van harte proficiat!
 

Carl Meers van Indera ontvangt de Henry van de Velde Award voor Bedrijf uit handen van Vlaams Minister-President Kris Peeters

 

tags meubelen, designzitmeubelen, carl meers

> terug naar overzicht

Reageren?

Nog geen reacties! Reageer als eerste.