Leestip: In de praktijk

door Colette op 13.03.2013 om 15:11 gepost in Interieurtips

Leestip: In de praktijk 

Heb je plannen om thuis een werkruimte of praktijk in te richten? Is je wachtruimte, spreekkamer of kantoor aan een opfrissing of nieuw interieur toe? In dat geval is “In de praktijk” een informatieve en inspirerende leidraad.

“In de praktijk” vertelt je met welke elementen je rekening moet houden bij de bouw, renovatie, inrichting en uitrusting van je werkruimte.  Indeling, organisatie, akoestiek, energiebesparende oplossingen,  beveiliging, materiaalkeuze, vloeren, plafonds, verlichting, domotica, hygiëne,  sanitair, opberg- en kastsystemen, meubelen;  alle mogelijke aspecten komen aan bod. Verder toont het boek inspirerende realisaties ontworpen door gerenommeerde architecten en interieurarchitecten. Tips, checklists en een overzicht van oplossingen vervolledigen de informatie en maken van het boek een handige leidraad.
 

“In de praktijk” - Ontwerp, inrichting en uitrusting van de werkruimte van zelfstandigen en  vrije beroepers.  Colette Demil en Staf Bellens - 160 pagina’s  - Info: www.uitgeverijminerva.be

tags kantoor, meubelen, werkruimte, verlichting, interieur

> terug naar overzicht

Reageren?

Nog geen reacties! Reageer als eerste.