DUNA

Karel Mintjens Sleepline

DUNA is een compleet slaapkamerprogramma dat een tijdloze rust, en elegantie uitstraalt, waarbij de nadruk ligt op het nobele eiken en een zeer kenmerkende groeven¬structuur. Deze groevenstructuur, die het massieve accentueert, wordt weloverwogen toegepast op de kasten (stroken), spiegels (accent) en integraal op de greeploze lades van alle commodes en het nachtkastje.

De stoere reliëfstructuur wordt ook verwerkt op het voeteinde en het hoofdbord van de DUNA bedden. De bedombouw rust op een inliggende zwarte steunplaat, waardoor men een zwevend effect bekomt. De nachtkastjes met lade zijn bevestigd aan het hoofdbord en dankzij de inliggende plint wordt het zwevend effect hier consequent doorgetrokken. Stroken met LED verlichting (optie), met afstandsbediening en dimmer, kunnen gemonteerd worden onder beide bedsponden, onder het voeteinde of achter het hoofdbord. Het zachte sfeerlicht zorgt hierbij voor een verrassend en smaakvol effect.

De DUNA collectie wordt voorzien van zeer actuele accenten: hoogwaardige softclose op de greeploze lades van commodes en nachtkastje én fluisterbeslag op de schuifdeuren van de kleerkasten. Optioneel kan elke DUNA kast uitgerust worden met een LED verlichtingselement op de bovenkap. Een LED verlichtingsset (optie) is ook beschikbaar voor montage op het hoofdbord.

Kleuren

DUNA is beschikbaar in vier standaardkleuren: eiken mat gelakt (E05), white wash (E08), grijs mat gelakt (E04) en lava grijs (E27).

Deel meubel