Forma

Sitino

De Forma tafel is een ontwerp  van Axel Enthoven. Deze tafel biedt een waaier aan combinatiemogelijkheden. Zo is de tafel verkrijgbaar in verschillende afmetingen en het onderstel is mogelijk in verschillende kleuren poederlak alsook gepolijste inox. Voor het tafelblad biedt Sitino u HPL (High Pressure Laminate), massieve eik met of zonder knopen en Laminam keramiek aan. 

De Sitino keramiekbladen zijn tweezijdig uitgevoerd en hebben een dikte van slechts 7mm. U kan dus voor deze tafel 2 verschillende decors bestellen en u kan de 'look' van de tafel heel eenvoudig sterk wijzigen door het tafelblad om te draaien. Gezien het beperkt gewicht van keramiek is dit trouwens helemaal geen grote klus. De voordelen van keramiek zijn : gemakkelijk in onderhoud; krasvrij; bestand tegen zuur, vet en water; niet gevoelig voor warmte, koude en UV stralen. M.a.w een zeer dankbaar materiaal!

Kleuren

HPL : mogelijk in 7 kleuren

Massieve eik :  mogelijk in 7 kleuren

Keramiek : wit, ecru, lichtgrijs, antraciet / zwart

Voor meer info, contacteer ons!

Kenmerken

vele kleuren, hout, modern, tafel, meubel, interieur, eetkamer, massief eik, metaal, design, duurzaamheid, trends, vakmanschap, axel enthoven

Deel meubel