QUADRA

Karel Mintjens Sleepline

QUADRA is een moderne slaapkamer in eik. De keuze van de kastdeur bepaalt in grote mate de look. Men kan kiezen uit deuren voorzien van een RVS-strip of uit fronten waarin een tijdloze kops houten strip is verwerkt.

Het paneel in het voeteinde van het bed ligt dieper om het omsluitings-effect te benadrukken. Het paneel in het hoofdeinde ligt gelijk en toch zwevend t.o.v. het kader. De sponden zijn onze standaard sponden. Deze zijn verstelbaar op gewone hoogte 38 cm en comforthoogte 44 cm en verkrijgbaar op 200, 210 en 220 cm.

Quadra heeft twee verschillende nachtkastjes: open, zonder lade, met vaste legplank (links en rechts) of met 2 greeploze laden en het typische omsluitings-effect. Er zijn 4 commodes: smal en breed; met 4 en met 5 greeploze laden. Alle laden lopen op metalen quadro geleiders van Hettich (duurzaam, stabiel, in hoogte regelbaar). De kaptafel bestaat alleen uit 2 zijkanten en een bovenblad en is los te plaatsen, tegen één commode of tussen 2 commodes. Samen met een spiegel vormt dit één geheel.

Kleuren

QUADRA is beschikbaar in drie standaardkleuren: eiken mat gelakt (E05), white wash (E08) en wengé (E09).

Deel meubel