Santos

Karel Mintjens Sleepline

In onze dromen komt ons onderbewuste naar boven. De keuze voor deze schitterende eiken slaapkamer kan u bewust of onbewust maken, het is wel steeds de goede. Met SANTOS oogt ‘traditioneel’ en nobel eiken heel modern en uitnodigend. De organische vormen stralen rust en sereniteit uit. Het SANTOS zweefbed heeft een luxueuze lighoogte van (minimaal) 45 cm en het gewelfde hoofdbord accentueert de rustgevende rondingen van het bed en nodigt uit tot leunen.

De kunstlederen bies op de hoekverbinding van de bedsponden en op de zijkant van het hoofdbord zorgt voor een elegant effect én accentueert de zachte rondingen van het SANTOS bed.

Geen felle, maar heldere verlichting rondom het bed is erg belangrijk.  De zelfklevende LED strips (optie) kunnen als vloerverlichting onder de sponden gemonteerd worden of bieden extra sfeerlicht achter het hoofdbord en voeteinde.

De comforthoogte van SANTOS bevordert een moeiteloos opstaan en biedt eventueel extra bergruimte. Met de SANTOS collectie wordt uw bed een behaaglijk comforteiland, dag en nacht.

De vijf linnenkasten (maatvoering van 156 tot 294 cm) zijn uiteraard steeds voorzien van een hoogwaardig soft- close systeem. Soft-close is eveneens voorzien op de middendeur van de grootste kast (294 cm). Ook op de linnenkasten vormen de kunstlederen biezen een stijlvol accent.

Ook de bijmeubelen dragen de kenmerkende SANTOS belijning uit. Het afgeronde en ronduit organische design wordt consequent doorgetrokken in het nachtkastje met twee lades en in de zes commodes. Nieuw zijn de praktische SANTOS commodes met lade(s) en deur(en). Dit brede gamma biedt dus talrijke combinatiemogelijkheden.

 

Kleuren

Naast de commerciële standaardkleuren E04 en E08 kan SANTOS ook geleverd worden in de nieuwste tint ‘BIO’, waarbij de ecologische watergedragen lak zorgt voor een warme en matte afwerking die perfect de look en feel van het duurzame eiken accentueert.

Deel meubel