SILVA

Karel Mintjens Sleepline

SILVA is een compleet slaapkamerprogramma dat een tijdloze rust, klasse en elegantie uitstraalt. De ‘new classic’ look wordt gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking. Het concaaf freeswerk in de volmassieve draaideuren accentueert de vloeiende belijning. De rondingen in de stijlen en poten van hoofd- en voetbord verlenen SILVA een zeer aaibaar karakter.

Uiteraard wordt dit tijdloos model voorzien van zeer actuele accenten: hoogwaardige softclose op de commodelades én fluisterbeslag op de deurtjes van het nachtkastje en op de draaideuren van de kleerkasten. Het eigentijds beslag in inox look verzorgt de finishing touch.

Dit complete programma bestaat uit  4 bedsets (inclusief 1 persoons op 90 breed!), 1 nachtkastje (L of R deurtje), 2 commodes (3 lades met soft close), 1 hangspiegel én 4 draaideurkasten (met of zonder spiegeldeur)(2, 3, 4 en 5 deurs). Kortom, een waaier combinatiemogelijkheden die een grote groep consumenten kan bekoren. Uiteraard zijn alle bedsets instelbaar op comforthoogte.

Kleuren

SILVA is beschikbaar in vier standaardkleuren: eiken mat gelakt (E05), white wash (E08), grijs mat gelakt (E04) en eiken blank patiné (E15).

Deel meubel