Taille

Sitino

De Taille tafel bestaat met dubbele onderbouw als ovaalvormige tafel in meerdere afmetingen, en de tafelbladen worden niet alleen aangeboden in HPL of in massief eiken, je kan bij Sitino van nu af aan ook de originele keramiek tafelbladen van Laminam verkrijgen. Meer nog, deze keramiek tafelbladen zijn tweezijdig uitgevoerd en hebben een dikte van slechts 7mm, wat bijzonder elegant de designlijn van dit Mathias De Ferm ontwerp onderlijnt. U kan dus voor deze tafel 2 verschillende decors bestellen en u kan de 'look' van de tafel heel eenvoudig sterk wijzigen door het tafelblad om te draaien. Gezien het beperkt gewicht van keramiek is dit trouwens helemaal geen grote klus. De keramiek tafelbladen zijn verkrijgbaar in wit, ecru, lichtgrijs en antraciet.

Maar de Taille tafel bestaat ook met een '3-pikkel' metalen onderbouw en biedt met deze prachtige zeshoekvorm plaats aan 6 Taille stoelen (met of zonder armlegger). Het massief eiken tafelblad wordt gevormd door 6 driehoekvormige eiken panelen die verlijmd worden tot een mooi motief, een origineel ontwerp dat supergezellig samen aan tafel zitten mogelijk maakt!

 

Kleuren

Het onderstel kan verkregen worden in witte en zwarte poederlak alsook brushed steel.

De tafelbladen voor de Taille Poker (ovaalvormig) kunnen verkregen worden in HPL, massieve eik en keramiek, telkens in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Het tafelblad voor de Taille Hexagon (zeshoekvorm) kan verkregen worden in massieve eik (7 kleuren beschikbaar).

Kenmerken

tafel, metaal, eetkamer, design, duurzaamheid, modern, hout, meubel, massief eik, trends, vakmanschap

Deel meubel