Wat is een Meu’BEL?

Wanneer je kiest voor een meubel van een Meu’BEL fabrikant, dan kies je voor een product van een Belgische onderneming met een typisch Belgische identiteit en waarvan de beslissingsmacht zich in België situeert. De meerderheid van de meubelen die op deze website staan afgebeeld, zijn ook in België zelf geproduceerd en zorgen dus voor lokale tewerkstelling. Door de mondialisering is het mogelijk dat sommige artikelen geheel of gedeeltelijk in een ander land zijn vervaardigd. Maar in alle gevallen ben je er zeker van dat een Belgisch bedrijf instaat voor de creativiteit, kwaliteit, garantie en dienst-na-verkoop en die zijn steeds op zijn Belgisch, dus top!

Duurzaam

Meu’BEL met respect voor mens én milieu. Fabrikanten worden steeds meer geconfronteerd met belangrijke milieu-uitdagingen. Meu’BEL ziet dit als een interessante opportuniteit om te investeren in nieuwe productieprocessen en producten. Dit constante streven naar duurzaamheid is dan ook een belangrijke impuls voor innovatie.

Correcte prijs / kwaliteit

De kostprijs van een Belgisch meubel wordt bepaald door de materialen waaruit het gemaakt is, de tijd die eraan besteed is en het vakmanschap dat erachter schuilt. Door de strenge wetgeving in België ben je zeker dat je meubel, kwalitatief hoogstaande en veilige materialen bevat. Omdat dure transportkosten wegvallen (van bij ons), kunnen we de prijzen drukken. Niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

voor elk wat wils

Meu’BEL dat is een heel ruim en divers aanbod met eindeloos veel keuze. Vormgeving, kleur, materiaalgebruik en functies zijn perfect afgestemd op de wensen en noden van elke consument. Of je nu houdt van klassiek, modern, design...
Voor elke stijl vind je wel een Meu’BEL!

3 jaar garantie

Omdat we zo zeker zijn van ons stuk, geniet je van 3 jaar garantie conform de Meubelwaarborg. België is klein waardoor we kunnen herstellen binnen een relatief beperkte tijd. Bedenk maar eens hoe lang het zou duren om bijvoorbeeld een meubel te laten herstellen die van de andere kant van de wereld komt.

Belgisch vakmanschap

Belgische meubelen worden vervaardigd volgens de regels van de kunst. Dit resulteert in een oerdegelijk en kwaliteitsvol meubel. De passie en creativiteit spatten er af. Je voelt en ziet de jarenlange ervaring en knowhow - tot in de kleinste details.